INFO

Jesse was 19 toen hij overleed door een auto-ongeluk. Dat is nu alweer 20 jaar geleden. In eerste instantie leefde hij voort in de harten van zijn vrienden, maar nu moet Jesse machteloos toekijken hoe hun levens worden overgenomen door gevoelens voor anderen. Een muzikaal hoorspel in 6 delen over leren leven met verlies, voortleven en vergeten worden.

Jesse was 19 toen hij overleed door een auto-ongeluk. Een gebeurtenis die een enorme impact had op zijn vrienden en zijn ouders. Nu is dat ongeluk alweer 20 jaar geleden. In dit hoorspel zwerft Jesse nog altijd rond op de plekken van zijn jeugd. Plekken die zijn vrienden al lang verlaten hebben. Plekken die zelfs voor zijn ouders niet meer zo beladen zijn als dat ze ooit waren. Jesse vertelt hoe hij in eerste instantie voortleefde in de gedachten en harten van bekenden, maar hoe hij nu machteloos moet toekijken hoe de levens, hoofden en harten van zijn vrienden worden overgenomen door gevoelens voor anderen. Een muzikale audiovoorstelling over leren leven met verlies, vergeten worden en hoe lang je kunt leven in herinneringen.

Van 15 t/m 20 juni worden de 6 afleveringen dagelijks om 11:00 Live opgenomen op het eiland, in de studio van Radio Oerol.